0


Δύο μήνες μετά την απομάκρυνσή του από το τιμόνι του Top Gear, ο δημοφιλής παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά για την απόλυσή του από το BBC


Ο Τζέρεμι Κλάρκσον, ο διάσημος παρουσιαστής της εκπομπής του BBC για τους τέσσερις τροχούς, Top Gear, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε σήμερα το πρωί στο BBC Radio 2 για την απόλυσή του από το τηλεοπτικό δίκτυο τον περασμένο Μάρτιο.


Ο Κλάρκσον αποκάλυψε στον παρουσιαστή του «Breakfast Show», Κρις Έβανς, ότι η απόλυσή του οφείλεται σε δικό του «ηλίθιο σφάλμα», αλλά συμπλήρωσε, ότι κάποιοι στο BBC είναι «απαίσιοι άνθρωποι». «Εργαζόμουν στο BBC για 27 χρόνια, όταν απομακρύνθηκα ανακάλυψα ότι ο κόσμος έχει αλλάξει. Όταν μάθω πώς λειτουργεί ο κόσμος, τότε θα αρχίσω να σκέφτομαι τι θα κάνω. Στο μεταξύ παίζω τένις και έχω γίνει πολύ καλός παίκτης».


Ο παρουσιαστής εργαζόταν στο BBC για 27 χρόνια και στην δημοφιλή εκπομπή Top Gear για 12 χρόνια, με συμπαρουσιαστές τους Ρίτσαρντ Χάμοντ και Τζέιμς Μέι. Η εκπομπή είχε μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο και υπολογίζεται ότι την παρακολουθούσαν 350 εκατομμύρια τηλεθεατές, ενώ απέφερε στο τηλεοπτικό δίκτυο κέρδη ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ  κάθε χρόνο.


Ο 54χρονος Κλάρκσον απομακρύνθηκε από το BBC, όταν στις 2 Μαρτίου, κατά την διάρκεια γυρισμάτων για την εκπομπή του γρονθοκόπησε τον παραγωγό Oisin Tymon, επειδή δεν του πήγε ζεστό φαγητό.  Σύμφωνα με εσωτερική έρευνα, που διεξήγαγε το κανάλι, ο Κλάρκσον πριν γρονθοκοπήσει τον παραγωγό του είχε κάνει λεκτική επίθεση επί είκοσι λεπτά.


Ένα εκατομμύριο φανατικοί υποστηρικτές του Κλάρκσον οργάνωσαν εκστρατεία στο διαδίκτυο και μάζεψαν υπογραφές για την επιστροφή του στο κανάλι, αλλά ο γενικός διευθυντής Τόνι Χωλ, δήλωσε ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Κλάρκσον αποκλείεται, επειδή «έχει ξεπεράσει τα όρια» και «δεν μπορούν να υπάρξουν διαφορετικοί κανόνες για τον καθένα».

Πηγή protothema.gr



Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top