0

Επεισόδιο 95
Ο Διαμαντής προσκαλεί τη Δάφνη σε γεύμα για να της κάνει μια δελεαστική πρόταση. Οι Ματθαίοι έχουν αγωνία με την εξαφάνιση της Μελίνας, μόνο ο Αχιλλέας είναι εξαγριωμένος, επειδή νομίζει
πως εκείνη έχει ως προτεραιότητα τη νέα της δουλειά.

Ο Γιώργος έξαλλος, συναντά τον Σήφη, οι απειλές του όμως δεν τον πτοούν. Το ίδιο σκληρή είναι και η Μελίνα απέναντι στον πατέρα της και η όλη κατάσταση την τρομοκρατεί και τη φοβίζει, αφού ξέρει πως αυτό ίσως σημάνει και το τέλος της σχέσης της με τον Αχιλλέα.

Ο Μηνάς κανονίζει να συναντήσει για τελευταία φοράτην Αλίκη, τα σχέδιά του όμως θα χαλάσει η Βασιλική, που αποφασίζει να γυρίσει απροειδοποίητα στα Χανιά. Ο Σήφης προχωρά το σχέδιο του για να καταστρέψει επαγγελματικά και οικονομικά τον Αχιλλέα και ανακοινώνει στον Διαμαντή τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια και τη συνεργασία του με τον Μάρκο.


Επεισόδιο 96
Μετά από τις αποκαλύψεις του Σήφη, η Μελίνα επιτίθεται στον πατέρα της, αρνούμενη να δεχτεί τις δικαιολογίες του και τον διώχνει. Το πρόβλημα της τώρα, είναι ότι ντρέπεται να αντικρίσει τον
Αχιλλέα.

Ο Διαμαντής γίνεται έξαλλος με τη συνεργασία του Σήφη και της Αναστασίας με τον Μάρκο. Η επιμονή της Αλίκης να διεκδικεί τον Μηνά, θα έχει σαν αποτέλεσμα να τσακωθεί η Βασιλική, με τον Μηνά και να ανακαλύψει τα πειστήρια της απιστίας του Μηνά μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Ο πατέρας της Μελίνας απελπισμένος από τις αποκαλύψεις και την αντίδραση της κόρης του πηγαίνει στο σπίτι του Σήφη, οπλισμένος και αποφασισμένος για όλα. Ο Γιώργος πυροβολεί τον Σήφη μέσα στο σπίτι του εν ψυχρώ.



Επεισόδιο 97
Ο Διαμαντής, ζητά απ' τον Αντώνη να διαλύσει την εταιρία του Μάρκου με τον Σήφη και την Αναστασία, αλλιώς θα τον ξεσκεπάσει στην Αναστασία, χαλώντας τον αρραβώνα τους. Ο Αντώνης ..
δεν πέφτει στον εκβιασμό και περνάει στην αντεπίθεση, κρατώντας στο χέρι ντοκουμέντα που καίνε τον Διαμαντή.

Η Μελίνα παλεύει απεγνωσμένα με τη συνείδησή της, για να μην χάσει τον Αχιλλέα απ' τη ζωή της. Ο Ματθαίος λέει στον Αχιλλέα, ότι μίλησε σκληρά για τον πατέρα τους, πάνω σε μια στιγμή πίεσης και τα δύο αδέλφια συμφιλιώνονται και πάλι.

Η ζωή του Σήφη κρέμεται από μια κλωστή και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί.

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top