0
Μπρούσκο επεισόδιο 100
Η Αναστασία αποκαλύπτει στην αστυνομία τον άνθρωπο που πυροβόλησε τον Σήφη.

Η Μελίνα αναρωτιέται μήπως ο πατέρας της ευθύνεται για την κατάσταση του Σήφη και νιώθει ενοχές. Συγχρόνως οι σκηνές ζηλοτυπίας που δέχεται συνέχεια απ’ τον Αχιλλέα, τη θυμώνουν. Έτσι ζητάει απεγνωσμένα τη συμπαράσταση της Δάφνης, η οποία αποφασίζει να πάει στην Κύπρο. Την επιθυμία όμως αυτή δεν συμμερίζεται καθόλου ο Μάρκος. Από ένα λάθος του Μηνά, η Στεφανία πιστεύει, πως ο Σήφης δεν είναι ζωντανός πια. Παρά τις υποψίες της για την ενοχή του πατέρα της, η Μελίνα, σοκάρεται όταν μαθαίνει για τη σύλληψή του.

Η γιαγιά Αδριανή κι ο Ματθαίος, κρατούν για χρόνια ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά τον Νεκτάριο. Από την άλλη στην Κρήτη, η οικογένεια Γιαννακάκη καλείται ν’ αντιμετωπίσει μια απ’ τις πιο δύσκολες καταστάσεις.


Επεισόδιο 101

Η Βασιλική απαιτεί από την Αλίκη να της πει όλη την αλήθεια σχετικά με τη σχέση της με τον Μηνά και εκείνη της ομολογεί τα πάντα. Η Μελίνα γεμάτη τύψεις και ενοχές μετά και την απόπειρα δολοφονίας του Σήφη από τον πατέρα της, ζητά από τον Αχιλλέα να πάει στα Χανιά, στο πλευρό του Σήφη. Η Ευρυδίκη βρίσκει τον Αντώνη στην Κρήτη για να “εισπράξει” το ποσό που εκβιαστικά του ζήτησε. Αυτή η συνάντηση όμως… δεν θα μείνει μυστική. Η Εύα επισκέπτεται τον Σήφη στο νοσοκομείο, όμως η στάση της Αναστασίας απέναντί της τη βάζει σε σκέψεις. Ο Μάρκος είναι πλέον ξεκάθαρος στη Δάφνη για το πώς θέλει να λειτουργεί εκείνη μέσα στη σχέση τους. Τα νέα για την κατάσταση του Σήφη ανακοινώνονται σε όλους τους συγγενείς και τίποτα δεν μοιάζει να είναι όπως πριν. Ο Ματθαίος φτάνει στα Χανιά και ζητά από την Αναστασία να τον συναντήσει, εκείνη δέχεται και προκαλεί την αντίδραση του Αντώνη





Μπρούσκο επεισόδιο 102

 Απρόσμενες εξελίξεις στη σειρά Μπρουσκο. Όταν η Αναστασία θα δει τη Μελίνα στο νοσοκομείο θα αντιδράσει πάρα πολύ άσχημα και θα την πετάξει έξω. Ο πατέρας της Μελίνας θα ζητάει βοήθεια για να βρει ένα άλλοθι, ώστε να απαλλαγή από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν,αλλά η Μελίνα δεν θέλει ούτε καν να τον επισκεφθεί στη φυλακή και για όλα αυτά θα είναι ενήμερος και ο Διαμαντής. Η σχέση της Μελίνας και του Αχιλλέα μπαίνει σε κίνδυνο όταν η ένταση μεταξύ τους θα είναι πάρα πολύ δυνατή και τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Η Μελίνα μετά από τους συχνούς τσακομούς με τον Αχιλλέα, αρχίζει να του κρύβει τις επισκέψεις που κάνει στο Σήφη στο νοσοκομείο. Για κακή της τύχη όμως της Μελίνας στην τελευταία επίσκεψή που θα κάνει στον Σήφη ο Αχιλλέας θα της επιφυλάσσει μια πικρή έκπληξη. Η Ευρυδίκη θα εκβιάζει για ακόμα μια φορά τον Αντώνη προκειμένου να της δώσει τα χρήματα και θα τον απειλεί ότι θα τον αποκαλύψει.




Επεισόδιο 103
Το ζευγάρι για ακόμα μια φορά βρίσκεται σε πολύ μεγάλη ένταση όταν η ζήλια του Αχιλλέα θα έχει φτάσει στην αποκορύφωση, που θα βλέπει τη Μελίνα να ανησυχεί για τον Σήφη.Η Ευρυδίκη θα ζητήσει στον Αντώνη ακόμα περισσότερα χρήματα για να μην τα βγάλει όλα στην φορά.. Η Αναστασία θα είναι πολύ συγκινημένη για το μεγάλο ενδιαφέρον που θα δείχνει ο Ματθαίος για την υγεία του Σήφη.

Η γιαγιά Αδριανή θα είναι πολύ αναστατωμένη μήπως αποκαλυφθεί το μεγάλο της μυστικό ενώ ο Νεκτάριος τα ξαναβρίσκει με την κόρη του. Η Αγγελική θα δείξει πολύ μεγάλη αντιπάθεια στο πρόσωπο της Εύας, αποσκοπώντας έτσι μια θέση δίπλα στην οικογένεια του Σήφη. Ο Μηνας θα παροτρύνει των Μανωλιό να ορκιστεί ότι θα πάρει εκδίκηση γι' αυτό που έκαναν στο Σήφη.
Μετά από την μεγάλη επίθεση του Αχιλλέα στον Μάρκο θα είναι εξοργισμένος και θα απαιτήσει από την Δάφνη να κόψει κάθε επαφές με τον Αχιλλέα και την οικογένειά του.
Η μεγάλη ανατροπή θα γίνει όταν ο Διαμαντής θα δώσει άλλοθι στον πατέρα της Μελίνας τον Γιώργο. Ο Αχιλλέας θολομένος από την ζήλια θα φτάσει έξω από το σπίτι του Σήφη





 Τα επεισόδια : 98, 99, (εδω)
 Τα επεισόδια 95, 96, 97,  Εδώ 
 Τα επεισόδια  90, 91, 92,93,94 (εδω)

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top