0

Μπρούσκο επεισόδιο 98                                           
 Τα επεισόδια 100,101 ,102 Εδώ 


Η ζωή του Σήφη κινδυνεύει, γεγονός που τους έχει τρομάξει όλους. Η 

Αναστασία και ο Μηνάς δεν φεύγουν στιγμή από το πλευρό του στο νοσοκομείο.

Η Μελίνα στην Κύπρο ανησυχεί πολύ για την κατάσταση του Σήφη, αλλά ο Αχιλλέας είναι συνεχώς και πιο καχύποπτος μαζί της, γιατί νιώθει πως υπάρχουν κάποια μυστικά που του κρύβει. Ο πατέρας της Μελίνας είναι εξαφανισμένος και η Μελίνα τον ψάχνει απεγνωσμένα, προκειμένου να μάθει αν ο πατέρας της είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του Σήφη.


Η Ευρυδίκη εκβιάζει τον Αντώνη και του ζητάει λεφτά, για να μην πει στην Αναστασία για το ύποπτο παρελθόν του. Η Δάφνη και ο Μάρκος, προσπαθούν να απασχολήσουν τη Στεφανία, για να μην καταλάβει τίποτα για την υγεία του Σήφη, αφού η μητέρα της βρίσκεται συνεχώς στο νοσοκομείο. Όταν η Δάφνη πάει στο νοσοκομείο, ο Διαμαντής θα τη διώξει, κάτι που θα την πεισμώσει για μια ακόμα φορά θα τη θυμώσει.




Μπρούσκο επεισόδιο 99

Ο Σήφης είναι πολύ σοβαρά και αυτό έχει βυθίσει στην απελπισία την οικογένειά του και ειδικά την Αναστασία και τον Μηνά, που δεν φεύγουν ούτε στιγμή από το νοσοκομείο.
Ανήσυχη είναι και η Μελίνα, που μαζί με όλα τα άλλα έχει ν' αντιμετωπίσει και τη ζήλεια του Αχιλλέα. Θα ξεσπάσει ένας μεγάλος καβγάς μεταξύ τους και αυτό θα αποκαλύψει στη Μελίνα κάποιες άλλες πτυχές του χαρακτήρα του.

Η Εύα θα απογοητευτεί όταν θα αντιμετωπίσει στο νοσοκομείο την εχθρική στάση της Αναστασίας απέναντί της. Ο Μάρκος και η Δάφνη αποφασίζουν να αποκαλύψουν τη σχέση τους και κυκλοφορούν ελεύθερα στα Χανιά. Η Στεφανία θα μάθει από κάποια παιδιά στο σχολείο την αλήθεια για την κατάσταση του πατέρα της και η αντίδρασή της θα σοκάρει τη μητέρα της.

Τα πράγματα θα πάρουν μια απρόβλεπτη τροπή, όταν ο Σήφης αρχίσει να επικοινωνεί με το περιβάλλον. Οι αποκαλύψεις που θα κάνει θα είναι πολλές και σοβαρές.


 Τα επεισόδια 95, 96, 97, (VIDEO) Εδώ 
    Τα επεισόδια  90, 91, 92,93,94 (VIDEO)

Δημοσίευση σχολίου Blogger

 
Top